Kırkağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin tamamına mükemmel bir gelecek için; Mesleki ve Teknik alanda kaliteli eğitim veren, bilim ve teknolojide kendine denk kurumlar ile rekabet edebilen, ülkesinin ve toplum menfaatlerini her durumda ön planda tutan, girişimcilik ruhunu canlı tutarak kendi başına işletmeler kurabilen, sadece ülkemizde değil bütün dünyada mesleğini icra edebilen, işverenler tarafından tercih edilen,vasıflı insan gücü yetiştiren, sadece teknolojiyi üreten bir okul olmaktır.

Misyon: Ögrenci, veli, okul idaresi, ögretmen ve diger personel olarak; gelişen teknolojiyi yakindan izlemede çagdas ve lâik bireyler yetistirme hedefinde "İyinin ölçüsü yoktur" düşüncesiyle mükemmele ulaşma çabalarında, gelişimde, işbirliğinde, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazandırmada, bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada Teknolojiyi önce öğrenen daha sonra üreten olma yolunda bir bütün olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Kış Saati Uygulaması:08:10-16:10
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı kapsamındadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: YGS Sınava Giren:128 Önlisans Kayıtlı Öğrenci:98 LYS Sınava Giren:25 Lisans Kayıtlı Öğrenci:4
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %16
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Zafer Kalkınma Ajansının 2015 yılı teklif çağrısında Kırkağaç Nitelikli İşgücü Yetiştirme Derneği ile ortak olarak "yerelde önem arzeden sektörlere nitelikli işgücü kazandırmak için altyapı tesislerinin oluşturulması" projesi hazırlanmış ajans tarafından kabul edilmiştir.

WEB - https://kirkagacmetem.meb.k12.tr

Adres - MEMİŞ MAH. ATATÜRK 56 CAD. NO 11 KIRKAĞAÇ / MANİSA

Öğretim Şekli :Tam Gün-Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Kırkağaç Memiş Mahallesi.

Adres - MEMİŞ MAH. ATATÜRK 56 CAD. NO 11 KIRKAĞAÇ / MANİSA

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 800m mesafede olup Bakır mahallesi yolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilimiz olan Manisa´ya uzaklığı 78 km olup ,Kırkağaç ilçe merkezinde yer almaktadır.